Selecteer een pagina

Elke dag werk ik, samen met mijn team, er aan om Bloei! tot een super waardevol netwerk voor jou als creatieve ondernemende vrouw te maken.

Ons uitgangspunt daarbij: een goed netwerk moet je helpen om Moeitelozer te ondernemen. Met meer focus, betere & snellere beslissingen, meer support en met gelijkgestemden om je heen die ‘het’ snappen.

‘Het’ is natuurlijk het ondernemerschap als beroep. Prachtig, maar ook soms ook eenzaam als je zorgen hebt of twijfels, te weinig kennis van bepaalde zaken of als je omgeving er niets van snapt.

Want: hoe vaak zit jij alleen achter je laptop of ben je alleen aan het werk?

En hoe vaak denk je dan:

‘Ik weet het even niet meer. Ik weet niet wat mijn volgende stap is of hoe ik [ vul maar in] aan moet pakken. Ik weet niet wat ik moet doen om meer klanten, meer omzet en meer winst te maken. Oh, en ik heb ook géén idee hoe ik het slimmer, gemakkelijker en moeitelozer kan doen. HOE DAN?’

En daarna volgen gedachten als:

‘Misschien kan IK het gewoon niet, want ik zie iedereen om me heen floreren. En wie ben ik nu helemaal om dit alles te willen. Het gaat me nooit lukken…

Ondertussen lijkt die prachtige droom verder weg dan ooit.

Maar wat nu als ik je vertel dat er een heel simpel antwoord is om meer te bereiken?

Een goed en waardevol NETWERK.

Een plek waar je altijd op terug kunt vallen met je twijfels, je vragen en waar je ervaringen kunt delen. Zodat je ziet en merkt dat we allemaal hetzelfde zijn en met dezelfde ‘shit’ dealen.

Daar is Bloei! voor. Vól mensen die ‘het’ snappen en wéten waar je allemaal tegenaan kunt lopen en zelf ervaring en expertise hebben op gebieden die jij niet zo goed beheerst (en vice versa).

Over Bloei!

Ondernemers met elkaar verbinden is prioriteit nummer 1 voor mij.

Samen Ondernemen maakt je namelijk sterker. En veel beter dan wanneer je alleen door blijft ploeteren. Ik heb hiervoor een – invite only- netwerk op poten gezet en het is een plek, ver weg van social media, waar mijn klanten waardevolle en inhoudelijke gesprekken aan gaan. Het belangrijkste om te weten als ondernemer is het feit dat je er niet alleen voor staat.

Bloei! biedt je drie simpele – maar hele krachtige- dingen:

Een plek met exclusieve content en gesprekken, waar je samen verhalen, ervaringen en ideeën uit kunt wisselen over het creatieve ondernemerschap in al haar facetten.

– Een plek om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die jouw interesses delen, bij jou in de buurt wonen, die in dezelfde tak van sport werken en die hetzelfde doel nastreven: zichzelf en hun bedrijf volledig tot Bloei! laten komen.

– Een waardevolle plek met focus, diepgang en inhoud. Met als resultaat: je maakt sneller de juiste keuzes voor jouw bedrijf doordat je – in contact met andere ondernemers- beter geïnformeerd bent over de dingen die voor jou en je bedrijf het allerbelangrijkste zijn. 

Oh ja, en we organiseren ook offline events, van superinformeel tot superinformatief. Maar altijd inspirerend. volgende staat voor eind augustus op de planning!

En…we bieden ook cursussen en workshops. Sommige zijn inbegrepen bij het netwerk en andere zijn tegen bijbetaling.  Alles heeft het doel om jou te helpen Moeitelozer te ondernemen: zodat je volledig werkt vanuit jouw talenten, loslaat wat je denkt dat je zou moeten doen (en vooral wat je concurrent, je familie of je buurman daar dan weer van denkt), met meer focus en een betere mindset. En bovenal zodat je een bedrijf creëert dat in jouw leven past (in plaats van andersom). Helemaal op jouw eigen manier.

In het kort: het is een uplifting community alleen voor ons, voor onze verhalen en om samen onze GROOTSE dromen, ideeën en plannen tot Bloei! te zien komen. Moeitelozer dan ooit, want samen staan we sterk.

Ik nodig je van harte uit om deel uit te maken van dit netwerk.

Kosten: eenmalig € 35,- ex BTW

Zomerbonus

De Uitdaging

Er zit nog een hele fijne bonus bij jouw lidmaatschap van Bloei! Je krijgt namelijk ook toegang tot mijn supersimpele, maar oh-zo krachtige online programma ‘De Uitdaging’. (normale combiprijs: € 50,- ex BTW)

De Uitdaging zet je aan tot ACTIE, want daar begint alles mee. Actie ondernemen haalt je uit je hoofd en brengt je terug IN je bedrijf. Het zorgt voor duidelijkheid, meer lef en veel meer vertrouwen in je eigen kunnen en ideeën.

Met De Uitdaging geef ik mezelf en – inmiddels al heel veel- andere ondernemers elke maandag een simpele, maar doeltreffende Uitdaging voor die week. Samen zetten we stappen buiten onze comfortzone op weg naar meer omzet, meer zichtbaarheid en meer eigenheid.

Zo werkt de Uitdaging

  1. Elke maandag om 08.00 uur ontvang je een nieuwe Uitdaging in je mailbox.
  2. In de bijbehorende besloten groep in Bloei! deel je hoe de Uitdaging van die week er voor jou uitziet, post je updates en vieren we op vrijdag de stappen die we gezet hebben
  3. We gaan samen nieuwe avonturen aan, buiten onze comfy comfortzone en we maken de mooiste dingen mee.

Dit geeft je energie, heel veel nieuwe ideeën en brengt je steeds een stapje dichter bij Moeiteloos Ondernemen.

Are you IN?