Trek je Stoute Schoenen aan en vul je gegevens hieronder in.

 

Je krijgt dan elke week een portie Hart & Lef inspiratie in je mailbox. Denk aan blogs, korte filmpjes of printables.  En een fijne bonus:

In deze korte training geef ik je mijn beste inzichten en handvatten die ik in jaren van zelfontwikkeling heb opgedaan en geleerd:

 

  • Ik geef je inzicht in hoe Perfectionisme jou en je bedrijf tegenhoud (En dat gebeurt vaker dan je denkt…)
  • Je krijgt praktische tips om beter met je Perfectionisme om te gaan (Hint: jij maakt het verschil.)
  • Ik deel een hele krachtige strategie om minder te denken en meer te DOEN (Bye, bye uitstelgedrag!)

elke week inspiratie om te leven en ondernemen met Hart & Lef in je inbox +

De gratis training over perfectionisme

Als je je gegevens achterlaat, stem je er mee in dat ik wekelijks een portie inspiratie om te leven en ondernemen met Hart & Lef in je mailbox bezorg. Meestal is dit op dinsdag en soms een keertje vaker als ik iets heel belangrijks of tijdgevoelig te melden heb. Verder houd ik je mailadressen lekker voor mezelf. Ik ben er zuinig op, want ik weet hoe belangrijk het is om overzicht in je inbox te hebben.