Dit ben ik, Eefje van Ideefje. Lachend. Levenslang lerend. Proberend. Creëerend. Toegewijd om jou te inspireren om het beste uit jezelf te halen zodat je het beste in je leven en je bedrijf kunt stoppen.
Jij bent namelijk bijzonder en jouw bedrijf is dat ook. Jullie verdienen het allerbeste.

Ik help je bij het ontdekken, vertalen en vertellen van jouw bijzondere verhaal.

Een verhaal waar jij (weer) veel energie van krijgt.
Een verhaal dat jij (eindelijk) met heel veel zelfvertrouwen kunt vertellen.
Een verhaal waardoor jij focus houdt.
Een verhaal waarmee jij je in één klap onderscheid van alle anderen.

Kortom, een verhaal dat écht bij jou en je bedrijf past.

En geloof me, ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om een verhaal te vertellen dat goed bij je past. Jarenlang durfde ik mijn bedrijfsnaam niet eens uit te spreken. Ik had het letterlijk NOOIT over Ideefje. Simpelweg omdat ik niet het verhaal vertelde dat ik zelf wilde vertellen. ik vertelden een verhaal waarvan ik dacht dat andere mensen dat wilde horen. Nou ja, dat vertelde ik dus niet, maar als iemand – tijdens een feestje- toevallig vroeg naar mijn bedrijf stamelde ik iets over communicatie-advies enzo. En dan stopte ik daarna gauw een bitterbal in mijn mond om het gesprek af te kappen.

Ik hoef je vast niet te vertellen dat ik geen klanten had…

Na wat zelfonderzoek, het bijeenrapen van heel veel moed en leren dat ik goed genoeg ben zoals ik ben, kwam ik tot de conclusie dat ik voor Ideefje hetzelfde moest doen als ik al jarenlang deed voor andere bedrijven. Ik moest mijn eigen verhaal ontdekken en dat vertalen naar diensten die écht bij mij pasten. En dat ben ik gaan doen.

Ik doe alleen nog maar dingen waar ik echt goed in ben en die van nature bij me passen.

Zolang ik me kan herinneren werken de radertjes in mijn hoofd razendsnel; ik associeer en verbind zaken met elkaar die op het eerste gezicht niet bij elkaar horen. Gecombineerd met mijn hooggevoeligheid heb ik een oog voor bijzonderheden. Ik zie de dingen die anderen niet (meer) opvallen. En dat zijn juist vaak de elementen die jou zo bijzonder maken. De elementen die jouw bedrijf een bijzonder verhaal geven.

Ik ben eindelijk uitgekomen bij een verhaal en een bedrijf dat bij me past.

En met klanten deze keer. Levensechte, bevlogen, lieve, fantastische blije en tevreden klanten die allemaal het verschil met hun verhaal zijn gaan maken. Op hun eigen manier.

Wil jij dat ook? Neem contact me op en we kijken samen naar jouw verhaal.

Er gaat een wereld voor je open. Echt waar!

Liefs,

Eefje