Selecteer een pagina

Privacyverklaring

Ideefje/Eefje Verhagen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de diensten te kunnen verlenen of je toegang te geven tot een programma. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Ideefje/Eefje Verhagen gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een dienst boekt of een programma wilt volgen, heb ik je naam, e-mailadres, adres en bedrijfsgegevens nodig om een factuur op te maken, je boeking/deelname te bevestigen, de dienst uit te voeren/je toegang te geven tot het programma en contact met je op te nemen over het verdere verloop.
  • Voor de betaling van de dienst/programma zijn je naam en betaalgegevens nodig.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je naam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 2 x per maand de nieuwsbrief.
  • Voor het adverteren op sociale media maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd, zelfstandig ondernemer) die over jou bekend zijn bij het betreffende sociale media kanaal. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.
  • Voor contact via e-mail heb ik je naam en e-mail adres nodig. Voor contact via telefoon of WhatsApp heb ik je telefoonnummer nodig. Voor contact via Facebook Messenger alleen je (gebruikers)naam van Facebook.
  • Voor een live 1-op-1 of webinar heb ik je naam en e-mail adres nodig om contact op te zetten via een live video-chat omgeving.

Samenwerking met derde partijen

Ideefje/Eefje Verhagen werkt samen met de volgende partijen:

  • Voor het verwerken van betalingen kun je kiezen uit betaling via Mollie (waaronder iDeal, Bancontact / Sofort banking en Credit Card vallen), PayPal of Knab (voor vooraf betalen). Omdat deze bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mollie, PayPal, of Knab voor meer informatie.
  • Neostrada en Strato zijn de hostings van mijn websites en e-mail. Alle gegevens die je via mijn website of per e-mail ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Neostrada of Strato. Neostrada en Strato hebben de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Telefonisch contact loopt via KPN. KPN heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Ook is het mogelijk contact op te nemen via WhatsApp. WhatsApp is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van WhatsApp voor meer informatie.
  • Ook maak ik gebruik van Gmail en Google Agenda voor het bijhouden van afspraken. Google is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je naar de privacyverklaring van Google voor meer informatie.
  • Adverteren doe ik op Facebook en Instagram. Daarnaast maak ik ook gebruik van Facebook Messenger. Facebook (waaronder ook Instagram en Messenger vallen) is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Facebook voor meer informatie.
  • Voor het verzenden van nieuwsbrieven en geautomatiseerde e-mails maak ik gebruik van Autorespond en Mailchimp. Autorespond en Mailchimp hebben de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Voor het tonen van video’s op mijn website maak ik gebruik van de embed mogelijkheid van YouTube. YouTube is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Google (waaronder YouTube valt) voor meer informatie.
  • Voor het analyseren van mijn website en blog met als doel het verbeteren van mijn website en blog maak ik gebruik van Google Analytics en Google Search Console. Google heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Voor meer informatie verwijs ik je ook graag naar de privacyverklaring van Google.
  • Ter beveiliging van mijn website maak ik gebruik van een anti-spam plugin. Deze plugin heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • De Live video-chat verloopt via Zoom. Zoom heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Gespreksverslagen in de vorm van video worden verzonden via WeTransfer. WeTransfer is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van je gegevens, daarom verwijd ik je naar de privacyverklaring van WeTransfer voor meer informatie.

Daarnaast gebruikt Ideefje/Eefje Verhagen cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Ideefje/Eefje Verhagen verkoopt je gegevens niet

Ideefje/Eefje Verhagen zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het leveren van een dienst worden maximaal zeven jaar bewaard ten behoefte van de belastingaangifte. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt. Correspondentie bewaar ik maximaal 3 jaar voor naslag.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Ideefje/Eefje Verhagen opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar mail@ideefje.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Ideefje/Eefje Verhagen en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als onderneemster, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Ideefje/Eefje Verhagen
Grotestraat 100
5141 HB Waalwijk

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik bereikbaar via:

mail@ideefje.nl

(Mail wordt van maandag tot en met donderdag beantwoord. In principe binnen twee werkdagen)

Deze privacyverklaring is opgesteld op 26 juni 2018.