De Stoute Schoenen Club is een club waar je gelijkgestemden ontmoet en samenwerkt aan meer Hart & Lef in je bedrijf.

(En ja, dat betekent dat je je hart gaat volgen, grenzen verlegt en doelgerichte stappen gaat zetten om het bedrijf te runnen waar jij al zo lang van droomt. )

De deuren sluiten over

-89Days -16Hours -13Minutes -50Seconds

De Stoute Schoenen Club is geen online programma of cursus zoals je dat gewend bent.

De Stoute Schoenen Club is zoveel meer dan dat.

Het is een manier van je bedrijf runnen: met een goed gevoel, meer energie, een groter netwerk en meer zelfvertrouwen & lef.
Stoute Schoenen helpen je namelijk om meer van jezelf te laten zien. Precies zoals je bent.
Ze helpen je bij het omgaan met perfectionisme, de angst om te falen en niet (goed) genoeg zijn.

Het helpt je bij het vinden en verbinden van je klanten zodat ze jou gaan waarderen, vertrouwen en bij je gaan kopen.
Want als jij in jezelf en je bedrijf gelooft, dan gaan anderen dat ook doen!

Want je hebt er niet voor niets voor gekozen om ondernemer te (willen) zijn.
Tijd dat je er alles uit gaat halen dat er in zit. Uit jezelf én jouw bedrijf.

Want als jij het niet doet, wie gaat het dan doen?

Tijd om je Stoute Schoenen aan te trekken en te gaan…

De Stoute Schoenen Club is voor jou als jij

 • Meer van jezelf wil laten zien, je eigen keuzes wil maken en jouw bedrijf vol zelfvertrouwen wil runnen.
 • Jezelf regelmatig de vraag stelt of je dit wel kunt, of je wel hard genoeg werkt en of je wel genoeg weet om jouw bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau.
 • Jouw producten en/of diensten met heel veel overtuiging en op een onderscheidende manier wil kunnen lanceren en verkopen.
 • Aan jezelf twijfelt elke keer als je jouw concurrent iets op Facebook ziet plaatsen dat veel mooier, beter, waardevoller en interessanter is dan wat jij doet.
 • Het ‘bang om door de mand te vallen’ syndroom hebt. Je durft jezelf niet volledig te laten zien omdat je bang bent dat mensen er dan achter komen dat je er eigenlijk niks van bakt.
 • Vaak het gevoel hebt van ‘hollen of stilstaan’ en je een manier zoekt om consistent, consequent en met voldoende energie aan je bedrijf te blijven werken.
 • Graag met andere ondernemers samenwerkt en er energie van krijgt om elkaar (online) te ontmoeten, samen te sparren en elkaar te steunen.
 • Er tijd en energie in wilt steken om te groeien, nieuwe dingen te leren en open staat voor verandering.
 • Je graag zelf verantwoordelijkheid neemt voor jouw groei, geluk en toekomst.

Hoe werkt de Stoute Schoenen Club en wat krijg ik voor mijn geld?

De Stoute Schoenen club is een lidmaatschap. zolang je lid bent van de Club heb je toegang tot::

Maandelijkse bundels vol kennis

Een bundel is een korte maandelijkse cursus waar jij exclusief toegang tot hebt en die je volledig in je eigen tijd kunt maken en op je eigen tempo kunt volbrengen.

Vaak met filmpjes of een webinar, altijd met een werkboek en met zorg samengesteld om jou en je bedrijf te laten groeien en je van je allerbeste kant te laten zien. Naast nieuwe kennis besteden we in elke bundel ook aandacht aan de juiste mindset om het geleerde in de praktijk te brengen.
Zodat jij echt met meer LEF gaat ondernemen.

Gemiddeld kost een maandelijkse bundel je 2 uur aan tijdsinvestering, maar je kunt er meer of minder tijd in stoppen. Net wat je zelf wilt.

Een greep uit de bundels die al aan bod zijn gekomen en nog op de planning staan

Ondersteuning bij de stappen die je zet

Ik laat je natuurlijk niet met je Stoute schoenen in de modder vastlopen. Naast de maandelijkse cursussen krijg je ook toegang tot:

Live online Q & A masterclasses waarin je al je vragen kunt stellen over de bundel van de maand en alles wat daarmee te maken heeft.
(De masterclass kun je altijd op een later tijdstip terug kijken)


De mogelijkheid om online samen te werken met andere leden van de Stoute Schoenen Club om samen aan opdrachten uit de bundel te werken. (Dit kun je doen op een tijdstip dat het jullie uitkomt)

Een maandelijkse doelenworkshop om je op koers te houden en je de munitie mee te geven om je te helpen met het plannen van je maand. (Ook deze kun je terug kijken op een tijdstip dat het jou uitkomt)
Diverse printables, checklists, de mogelijkheid om een accountability partner te vinden (een Stoute Schoenen maatje) en een hele duidelijke uitleg over hoe je het meeste uit de Club kunt halen.

Een netwerk van ondernemers met Hart & Lef

Mensen die het snappen waar jij mee bezig bent en die je niet meer uit hoeft te leggen hoe graag je wilt groeien en verder wil komen dan waar je nu staat.

De Stoute Schoenen Club draait om support, samenwerken en elkaar inspireren en motiveren.

Er is een aparte besloten Facebookgroep waar je alleen maar toegang tot krijgt als je lid bent van de Stoute Schoenen Club. Dit is de plek waar je al je vragen kwijt kunt, om steun kunt vragen of advies aan alle andere leden.

Ik denk dat je hier niet voor niets terecht bent gekomen.

Misschien denk je er al een tijdje over om eindelijk de Stoute Schoenen aan te trekken.
Je hart te volgen en meer lef te tonen als het om je eigen bedrijf gaat.

Misschien wacht je al een tijdje op het juiste moment.

Wat dacht je van nu. Vandaag.

Laten we samen aan de slag gaan om het ideaalplaatje van jouw bedrijf dat jij in je hoofd hebt verder vorm te geven.

Is de Stoute Schoenen Club ook geschikt voor jou?

Ik ben een starter

Denk je er over om een bedrijf te starten of ben je net gestart en wil je serieuze stappen zetten? Dan geeft de Stoute Schoenen Club je een vliegende start.

Je krijgt hiermee de kans om je bedrijf en communicatie direct in te richten op een onderscheidende manier. Zodat je jouw producten en/of diensten kunt verkopen op een manier die bij je past én die jouw ideale klant aanspreekt.

Daarnaast werken we bij de Stoute Schoenen Club veel aan de juiste mindset waardoor je dicht bij jezelf blijft en met meer zelfvertrouwen en lef dan menig starter je bedrijf gaat runnen.

Ik ben een ervaren ondernemer

De Stoute Schoenen Club is een goede match als een van de volgende dingen op jou van toepassing is:

 • Jij hebt al je tijd en energie gestoken in het daadwerkelijk runnen van je bedrijf. Nu is het tijd om je verhaal eindelijk eens goed neer te zetten, jezelf te laten zien (in plaats van je logo) en je communicatie te professionaliseren.
 • Je bent net een nieuwe weg ingeslagen met je bedrijf (of denkt daar over na) en/of je hebt heel veel grootse plannen en ideeën die je écht goed wil lanceren op een onderscheidende manier.
 • Je bent een beetje ingekakt en jij en je bedrijf kunnen wel wat inspiratie, energie en motivatie gebruiken om er weer alles uit te halen dat er in zit.
 • Je hebt moeite met consistent & consequent blijven of het ontbreekt je aan zelfvertrouwen en lef om de volgende stap te zetten.
 • Je vindt het (online) ondernemen af en toe maar eenzaam en zoekt een plek waar je –binnen een veilige omgeving- kunt sparren met gelijkgestemden, (online) kunt samenwerken en jouw netwerk verder kunt laten groeien.

Herken jij jezelf in één van bovenstaande punten (of misschien wel meer), dan weet ik zeker dat de Stoute Schoenen Club je veel gaat brengen!

Je komt in goed gezelschap terecht

“De Stoute Schoenen Club is als thuiskomen in een gezellige volle woonkamer waar altijd iemand beschikbaar is om even met je te kletsen of je een steuntje in de rug te geven als je die het hardst nodig hebt. Dankzij de warme persoonlijkheid van Eefje is er een fijn netwerk ontstaan waarin iedereen elkaar helpt en mooie samenwerkingen ontstaan. De bundels zijn breed genoeg om voor iedereen uitdaging te bieden, maar gaan tegelijkertijd heel diep en laten je echt nadenken over je bedrijf en je eigen toekomst. Ik ben alleen maar heel erg blij dat ik de stap heb gezet en mezelf nu een SSC lid mag noemen!”Wendy Venema van www.eerlijk-speelgoed.nl
“De club is super, vooral als je veel alleen werkt, zijn collega’s op afstand heel fijn. Wanneer het jou uitkomt. Het is een spontane groep, er wordt altijd op je vraag gereageerd door anderen. En juist bekeken door een andere bril en gezichtspunt; dat maakt deze club zo waardevol. Maar uiteraard ook meedenken met anderen, en hen op weg helpen. En uiteraard elke maand de focus op een bepaald aspect van je onderneming met alle hulp en begeleiding van Eefje. Praktische werkboeken, zetten mij aan het denken, helpen mij vooruit, ik krijg veel energie van deze club! Join us!!”Petra Bilthof - van www.dotheextramile.com
“De Stoute schoenen club heeft mij zo veel gebracht, een fijne vertrouwde groep om mee te sparren, kletsen en mijn onzekerheden in kwijt te kunnen. Ik ben door de club veel meer gaan netwerken, dit durf ik nu, juist door de vertrouwde omgeving. Ik ben zelf zo gegroeid, dat mijn bedrijf enorme stappen heeft gemaakt deze afgelopen maanden. De doelenworkshops zetten me steeds weer aan het denken, dat is echt heel fijn!”Suzan Biemans Peters - van www.deonlineetaleuze.nl
Een half jaar geleden openden de deuren van Eefje’s Club voor onderneemsters met Hart & Lef, ik werd lid en nam mijn Stoutste laarzen/gympen mee! Ik kan wel zeggen dat dit voor mij de beste keuze was die ik tot nu toe op zakelijk en persoonlijk gebied heb genomen! Wat hou ik ervan, elke maand een nieuwe bundel om nog meer te leren op het gebied van plannen, durven & doen, financiën en zoveel meer! Elke maand de doelenworkshop en live Q&A, waarna ik altijd met nieuwe ideeën mijn laptop sluit!

Wat ik persoonlijk het fijnste vind is dat je als online onderneemster best “eenzaam” werk hebt, maar niet als je lid bent van de Club! Ideeën waar ik onzeker over ben of hulp bij nodig heb leg ik voor in de Club, als ik er even doorheen zit dan zijn mijn Clubvriendinnen er voor mij, maar ook Eefje, ze inspireert en motiveert ons allemaal. Alle leden zetten stappen, groot of klein! En het is zo mooi om dat te zien gebeuren, van geen live filmpje te durven maken tot de prachtige groei van personen en daarmee hun bedrijf! Van (persoonlijke) tegenvallers tot grote successen!”Monique Bos- Woestenburg - van www.superhelden-kinderkleding.nl

Als je lid wordt van de Club, ben je onderdeel van een groter geheel en krijg je exclusief toegang tot:

 • Connector.

  Maandelijkse bundels vol kennis

  Exclusieve korte cursussen die je in je eigen tijd en op je eigen tempo kunt maken.

 • Connector.

  Ondersteuning bij de stappen die je zet

  Toegang tot Live Q&A Masterclasses, een Online samenwerkplek, Maandelijkse doelenworkshops, Printables en nog veel meer…

 • Connector.

  Een netwerk van ondernemers met Hart & Lef

  De Stoute Schoenen Club draait om support, samenwerken en elkaar inspireren en motiveren. We ontmoeten elkaar ook LIVE. Ik organiseer alleen voor de Club events zoals een Hart & Lef inspiratiedag.

Lid worden van de Stoute Schoenen Club kan maar op een paar momenten per jaar.
Hoe eerder je erbij bent, hoe eerder je kunt beginnen met het beste uit jezelf te halen

Als je NU lid wordt heb je de volgende voordelen:

 • Connector.

  Je hebt voor altijd dit tarief

  Zolang jij lid blijft van de Stoute Schoenen Club behoud je hetzelfde tarief. Ook als de prijs tussentijds omhoog gaat. (En ik kan je verklappen dat dit de laatste keer is dat je voor dit bedrag lid kunt worden!)

 • Connector.

  Extra bonus bij betaling in één keer

  Betaal je jouw lidmaatschap in één keer voor een heel jaar? Dan krijg je van mij één maand gratis. Je betaalt dan voor 11 maanden i.p.v. 12.

 • Connector.

  Welkomstcadeautje

  Ik verras je met een fijn cadeautje via de brievenbus. Gewoon omdat ik zó blij ben dat jij onderdeel uitmaakt van de club zodra je lid wordt!

Word nu voor een jaar lid

Er zijn 3 opties om je jaarabonnement van de Stoute Schoenen Club te betalen: per maand, per kwartaal en per jaar.

De goedkoopste optie is betaling per jaar; je krijgt dan elk jaar één bonusmaand gratis. Zolang als je lid bent.

Stoute Schoenen krijg je niet zomaar. Je moet er tijd, liefde en werk in stoppen om er uit te halen wat er in zit. Dat is met de Stoute Schoenen Club niet anders. Dat is de reden dat ik alleen jaarabonnementen aanbied.

Stoute Schoenen krijg je niet zomaar. Je moet er tijd, liefde en werk in stoppen om er uit te halen wat er in zit. Dat is met de Stoute Schoenen Club niet anders.

Ik bied je een 30 Dagen niet goed, geld terug garantie. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat je in de Stoute Schoenen Club stapt. Vanaf dat moment kun je jouw lidmaatschap binnen 30 dagen nog opzeggen.

Ik heb daarvoor maar één voorwaarde: dat je aan mij kunt laten zien dat je het écht geprobeerd hebt. Je bent aan de slag gegaan met één van de bundels, hebt je actief opgesteld in de groep en je best gedaan om er iets van te maken. Als je dat allemaal gedaan hebt en toch moet concluderen dat de Club niet voor jou is, stort ik het geld naar je terug.


Nieuwe schoenen kopen vond ik vroeger het leukste én het stomste om te doen. Leuk omdat we altijd naar een schoenenwinkel gingen waar ze prachtige schoenen vol glimmertjes, bloemen en glitters hadden waar ik uren naar kon kijken. En die ik liefdevol aanraakte, vol verlangen.

Het bleef bij verlangen, want ik kreeg ze namelijk nooit. Ik liep elke keer weer naar buiten op de verstandige veterschoenen.
Lekker degelijk. Lekker stevig. Lekker stom.

Ik denk dat ik heel vroeg al wist dat de juiste schoenen je zelfvertrouwen kunnen geven.
Dat de juiste schoenen je helpen om jezelf te laten zien en het beste uit jezelf te halen.
Ze laten je stralen en geven je nét even dat duwtje om verder te gaan dan je ooit bent geweest.

Ongeveer anderhalf jaar geleden vond ik mijn perfecte paar schoenen: Stoute Schoenen.

Dankzij dit paar schoenen ben ik gegroeid. Is mijn bedrijf gegroeid en zijn er fantastische mogelijkheden en klanten op mijn pad gekomen.
Ze helpen me om mezelf te laten zien, precies zoals ik ben. Om mijn grenzen te verleggen en met mijn bedrijf mijn eigen weg te volgen.

Zonder Stoute Schoenen was Ideefje er nu niet meer denk ik.

Dagelijks krijg ik berichtjes en reacties van andere ondernemende vrouwen die het lastig vinden om zichzelf (online) te laten zien. Perfectionisme, de angst om te falen en niet goed genoeg te zijn houdt hen tegen.

En dat vind ik zó jammer. Want ik zie de potentie. Ik zie het verlangen om te groeien. Ik zie wat ze in huis hebben.
De liefde die ze in hun bedrijf, producten of dienst stoppen.

Ik zie de mogelijkheid om – met een goed verhaal- het bedrijf te runnen waar zij van dromen.

Als ik het kan, dan kan iedereen het. Ook jij.

Daar geloof ik oprecht in. Het enige dat je nodig hebt is een beetje hulp. Mensen die je de weg wijzen.
Waarmee je zelf jouw eigen ondernemerspad bewandelt. Op je eigen Stoute Schoenen.

Ik zal eerlijk zijn: het bemachtigen van een paar Stoute Schoenen is niet makkelijk. Je krijgt ze niet voor niets en er is geen magisch trucje.
Maar ze zijn nu wel voor jou bereikbaar.

Liefs, Eefje