De Stoute Schoenen Club is voor alle dromenjagers, missiemeisjes en ladybosses
(to be). Voor de ‘er zit meer in mij dan er nu uitkomt’ vrouwen, de businesshelden op sokken, de verschilmakers, samenwerkers, chaoten en energiezoekers. Een plek voor de ‘open-minded’ vrouwelijke ondernemer die hard wil werken en vól wil leven.

Met meer plezier, lef en vertrouwen dan ooit tevoren.

een Groter netwerk

Sámen ondernemen is zoveel leuker en waardevoller dan alleen. Bij de Stoute Schoenen Club krijg je er een heleboel ‘collega’s’ bij. Mensen met wie je kunt sparren, brainstormen en die ‘weten’ hoe het is om te ondernemen. Resultaat: je staat er niet meer alleen voor. De Club ‘has your back’

Meer kennis

Je hebt toegang tot alle kennisbundels in de Stoute Schoenen bibliotheek én er komt er elke maand eentje bij. Samen pakken we steeds één onderwerp aan dat je verder helpt met je bedrijf. Van de Ideale Klant tot Money Mindset en van Planning tot Nieuwsbrieven. Alles in je eigen tempo en op het moment dat JIJ het nodig hebt.

heel veel focus

Wat je aandacht geeft, groeit. Altijd. Bij de Stoute Schoenen Club geloven we dat focus op minder voor meer groei zorgt. Met een gedegen plan aan het begin van elk jaar en de maandelijkse doelenworkshops blijf je op koers. Op jouw eigen koers welteverstaan, want er is geen andere.

de juiste mindset

Je bent het verhaal dat jij jezelf vertelt. Staat jouw verhaal bol van onzekerheid, het door de mand vallen syndroom, jaloerse blikken op de facebookpagina van je concurrent, perfectionisme en uitstelleritus? No more! Bij de Stoute Schoenen Club werken we aan de juiste ondernemersmindset. Eentje vol plezier, lef en vertrouwen. Jij bent genoeg, je doet genoeg en je kunt genoeg.

betere ideeën en meer energie

Je hebt jouw plannen, dromen en ideeën niet voor niets. Bij de Stoute Schoenen Club dagen we je uit om ze nóg beter te maken. En belangrijker nog: we helpen je er consistent en consequent aan te blijven werken. Zo houd je de energie vast die je nodig hebt om jouw successen te boeken. Groot én klein. Resultaat? Minder dips en meer ‘dit gaat me lukken’ momentum.

Meer Hart & Lef

Er is niet één weg naar succes. Dicht bij jezelf blijven. JA zeggen tegen jouw eigen plannen, dromen en ideeën en je eigen weg bewandelen, dat is het uitgangspunt van de Club. En altijd met je Stoute Schoenen aan. Van denken naar DOEN, je eigen grenzen stellen en jouw bedrijf op jouw unieke manier runnen. Alles binnen de Stoute Schoenen Club is er op gericht dat jij met meer Hart & Lef gaat ondernemen en jezelf laat zien zodat de wereld mee kan genieten van al het moois dat jij te bieden hebt.

De club is super, vooral als je veel alleen werkt, zijn collega’s op afstand heel fijn. Wanneer het jou uitkomt. Het is een spontane groep, er wordt altijd op je vraag gereageerd door anderen. En juist bekeken door een andere bril en gezichtspunt; dat maakt deze club zo waardevol. Maar uiteraard ook meedenken met anderen, en hen op weg helpen. En uiteraard elke maand de focus op een bepaald aspect van je onderneming met alle hulp en begeleiding van Eefje. Praktische werkboeken, zetten mij aan het denken, helpen mij vooruit, ik krijg veel energie van deze club! Join us!!

Petra Bilthof

Do the Extra Mile

De deuren voor de Stoute Schoenen Club zijn op dit moment gesloten

je hebt nu wel genoeg aangeklooid en bent klaar voor een volgende stap. Je bent klaar voor een helder plan voor wat jij nu eigenlijk neer wilt zetten met jouw bedrijf. vol plezier, lef en met het vertrouwen dat je op jouw goede weg zit.

zo werkt de club

Ja zeggen tegen de Stoute Schoenen Club is allereerst JA zeggen tegen jezelf.

Ja, ik wil vooruit

Ja, ik wil me verder ontwikkelen.

Ja, ik wil daar tijd en energie in stoppen.

Ja, ik ben bereid om open te staan voor andere manieren, een andere mindset en een nieuw verhaal.

Ja, ik wil me aan sluiten bij een groeiende groep vrouwelijke ondernemers en samen werken aan ons bedrijf.

Ja, ik ben klaar om mijn Stoute Schoenen aan te trekken en te gaan…

de SSC website

Hier vind je alle goodies en een ton aan inspiratie.Weet je even niet meer waar je moet beginnen? mis je focus of een plan? Heb je behoefte aan een creatieve boost? Alle praktische handvatten en tools staan voor je klaar.

Stoute Schoenen Clubhuis

Het Clubhuis staat 24/7 tot je beschikking. Hier kun je online samenwerken met je Stoute Schoenen maatjes. Om te sparren, te overleggen over bundels of samen even heel gefocust te werken met de pomodoro techniek.

Maandelijkse kennisbundel

Elke maand komt er een nieuwe kennisbundel uit waarmee we één stuk van je bedrijf uitpluizen en op het juiste spoor zetten. Geen voorgekauwde stappen-plannen en ‘moetjes’, maar vooral kijken naar wat jij nodig hebt en hoe jij het in wilt richten voor jouw bedrijf.

Wekelijkse Q & A

Dé plek om al jouw vragen te stellen. Elke week komen we samen in het Clubhuis. We werken dan aan de bundel of hebben een fijn inspiratiegesprek. Dit geeft je wekelijks een boost om verder te komen.

maandelijkse doelen workshop

Blijf gefocust op de doelen die jij wil bereiken. Dé manier om te garanderen dat je ook AAN je bedrijf blijft werken. Elke maand stellen we Smart & Sexy doelen om verder te komen. Met plezier, vertrouwen en lef.

Live meetings

Speciaal voor clubleden starten we in 2018 met live events (tegen bijbetaling). Omdat offline nóg veel leuker is en zó waardevol. Tijd om elkaar  beter te leren kennen, je netwerk te versterken en je te laten inspireren. Hallo extra boost vol energie en betere ideeën.

Wekelijkse inspiratie mail

Vól tips om kleine stapjes te zetten die week. Reminders om aan de bundel te werken en andere tips en trucs die je kunt proberen. Zodat je geïnspireerd blijft en een leidraad hebt om alles uit de Club te halen dat jij nodig hebt.

Facebookgroep

Besloten Facebookgroep voor de dagelijkse ‘koffieklets’, maar ook voor dringende vragen/twijfels/belevenissen die je wilt delen met je Stoute Schoenen Club maatjes. Samen ondernemen is zóveel leuker!

wil jij erbij zijn als de deuren op 13 november weer open gaan?

Meld je aan voor de VIP lijst zodat je als eerste op de hoogte bent +

Ontvang als bonus de Van Denken naar doen bundel.

Ready? set. Go!

hoi, ik ben Eefje Verhagen. Oprichter van de Stoute Schoenen Club

Nieuwe schoenen kopen vond ik vroeger het leukste én het stomste om te doen. Leuk omdat we altijd naar een schoenenwinkel gingen waar ze prachtige schoenen vol glimmertjes, bloemen en glitters hadden waar ik uren naar kon kijken. En die ik liefdevol aanraakte, vol verlangen.

Het bleef bij verlangen, want ik kreeg ze namelijk nooit. Ik liep elke keer weer naar buiten op de verstandige veterschoenen.
Lekker degelijk. Lekker stevig. Lekker stom.

Ik denk dat ik heel vroeg al wist dat de juiste schoenen je zelfvertrouwen kunnen geven.
Dat de juiste schoenen je helpen om jezelf te laten zien en het beste uit jezelf te halen.
Ze laten je stralen en geven je nét even dat duwtje om verder te gaan dan je ooit bent geweest.

Ongeveer drie jaar geleden vond ik mijn perfecte paar schoenen: Stoute Schoenen.

Dankzij dit paar schoenen ben ik gegroeid. Is mijn bedrijf gegroeid en zijn er fantastische mogelijkheden en klanten op mijn pad gekomen.
Ze helpen me om mezelf te laten zien, precies zoals ik ben. Om mijn grenzen te verleggen en met mijn bedrijf mijn eigen weg te volgen.

Zonder Stoute Schoenen was Ideefje er nu niet meer denk ik.

Dagelijks krijg ik berichtjes en reacties van andere ondernemende vrouwen die het lastig vinden om zichzelf (online) te laten zien. Perfectionisme, de angst om te falen en niet goed genoeg te zijn houdt hen tegen.

En dat vind ik zó jammer. Want ik zie de potentie. Ik zie het verlangen om te groeien. Ik zie wat ze in huis hebben.
De liefde die ze in hun bedrijf, producten of dienst stoppen.

Ik zie de mogelijkheid om – met een goed verhaal, veel plezier, lef en vertrouwen- het bedrijf te runnen waar zij van dromen.

Als ik het kan, dan kan iedereen het. Ook jij.

Daar geloof ik oprecht in. Het enige dat je nodig hebt is een beetje hulp. Mensen die je de weg wijzen.
Waarmee je zelf jouw eigen ondernemerspad bewandelt. Op je eigen Stoute Schoenen.

Ik zal eerlijk zijn: het bemachtigen van een paar Stoute Schoenen is niet makkelijk. Je krijgt ze niet voor niets en er is geen magisch trucje. En soms lopen ze hard en dan weer langzaam. That’s all part of the deal.

Maar ze zijn nu wel voor jou bereikbaar.

Meld je aan voor de VIP en ben als eerste op de hoogte als de deuren open gaan…

Bonus: je kunt vandaag nog aan de slag met je eerste bundel