De Stoute Schoenen Club is voor alle dromenjagers, missiemeisjes en ladybosses
(to be). Voor de ‘er zit meer in mij dan er nu uitkomt’ vrouwen, de businesshelden op sokken, de verschilmakers, samenwerkers, chaoten en energiezoekers. Een plek voor de ‘open-minded’ vrouwelijke ondernemer die hard wil werken en vól wil leven.

Met meer plezier, lef en vertrouwen dan ooit tevoren.

De Stoute Schoenen Club is geen online programma of cursus zoals je dat gewend bent.

De Stoute Schoenen Club is zoveel meer dan dat.

Het is een manier van je bedrijf runnen: met een goed gevoel, meer energie, een groter netwerk en meer zelfvertrouwen & lef.

Stoute Schoenen helpen je namelijk om meer van jezelf te laten zien. Precies zoals je bent.
Ze helpen je bij het creëren van de juiste ondernemersmindset.
Ze dagen je uit om met meer creativiteit te ondernemen door anders te denken en te doen.
Stoute Schoenen lopen ook heel gericht, ze zorgen voor focus.
En uiteindelijk geven Stoute Schoenen je heel veel plezier, want wat is het nut van een eigen bedrijf als je geen ‘joy’ voelt?

Je hebt er niet voor niets voor gekozen om ondernemer te zijn.
Tijd dat je er alles uit gaat halen dat er in zit. Uit jezelf én jouw bedrijf.

Want als jij het niet doet, wie gaat het dan doen?

Tijd om je Stoute Schoenen aan te trekken en te gaan…

De Deuren van de Stoute Schoenen Club sluiten over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

een Groter netwerk

Sámen ondernemen is zoveel leuker en waardevoller dan alleen. Bij de Stoute Schoenen Club krijg je er een heleboel ‘collega’s’ bij. Mensen met wie je kunt sparren, brainstormen en die ‘weten’ hoe het is om te ondernemen. Resultaat: je staat er niet meer alleen voor. De Club ‘has your back’

Meer kennis

Je hebt toegang tot alle kennisbundels in de Stoute Schoenen bibliotheek én er komt er elke maand eentje bij. Samen pakken we steeds één onderwerp aan dat je verder helpt met je bedrijf. Van de Ideale Klant tot Money Mindset en van Planning tot Nieuwsbrieven. Alles in je eigen tempo en op het moment dat JIJ het nodig hebt.

heel veel focus

Wat je aandacht geeft, groeit. Altijd. Bij de Stoute Schoenen Club geloven we dat focus op minder voor meer groei zorgt. Met een gedegen plan aan het begin van elk jaar en de maandelijkse doelenworkshops blijf je op koers. Op jouw eigen koers welteverstaan, want er is geen andere.

de juiste mindset

Je bent het verhaal dat jij jezelf vertelt. Staat jouw verhaal bol van onzekerheid, het door de mand vallen syndroom, jaloerse blikken op de facebookpagina van je concurrent, perfectionisme en uitstelleritus? No more! Bij de Stoute Schoenen Club werken we aan de juiste ondernemersmindset. Eentje vol plezier, lef en vertrouwen. Jij bent genoeg, je doet genoeg en je kunt genoeg.

betere ideeën en meer energie

Je hebt jouw plannen, dromen en ideeën niet voor niets. Bij de Stoute Schoenen Club dagen we je uit om ze nóg beter te maken. En belangrijker nog: we helpen je er consistent en consequent aan te blijven werken. Zo houd je de energie vast die je nodig hebt om jouw successen te boeken. Groot én klein. Resultaat? Minder dips en meer ‘dit gaat me lukken’ momentum.

Meer Hart & Lef

Er is niet één weg naar succes. Dicht bij jezelf blijven. JA zeggen tegen jouw eigen plannen, dromen en ideeën en je eigen weg bewandelen, dat is het uitgangspunt van de Club. En altijd met je Stoute Schoenen aan. Van denken naar DOEN, je eigen grenzen stellen en jouw bedrijf op jouw unieke manier runnen. Alles binnen de Stoute Schoenen Club is er op gericht dat jij met meer Hart & Lef gaat ondernemen en jezelf laat zien zodat de wereld mee kan genieten van al het moois dat jij te bieden hebt.

De Stoute Schoenen Club is voor jou als jij

N

Meer van jezelf wil laten zien, je eigen keuzes wil maken en jouw bedrijf vol zelfvertrouwen wil runnen.

N

Jezelf regelmatig de vraag stelt of je dit wel kunt, of je wel hard genoeg werkt en of je wel genoeg weet om jouw bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau.

N

Jouw producten en/of diensten met heel veel overtuiging en op een onderscheidende manier wil kunnen lanceren en verkopen.

N

Aan jezelf twijfelt elke keer als je jouw concurrent iets op social media ziet plaatsen dat veel mooier, beter, waardevoller en interessanter is dan wat jij doet.

N

Het ‘bang om door de mand te vallen’ syndroom hebt. Je durft jezelf niet volledig te laten zien omdat je bang bent dat mensen er dan achter komen dat je er eigenlijk niks van bakt.

N

Vaak het gevoel hebt van ‘hollen of stilstaan’ en je een manier zoekt om consistent, consequent en met voldoende energie aan je bedrijf te blijven werken.

N

Graag met andere ondernemers samenwerkt en er energie van krijgt om elkaar (online) te ontmoeten, samen te sparren en elkaar te steunen.

N

Er tijd en energie in wilt steken om te groeien, nieuwe dingen te leren en open staat voor verandering.

N

Je graag zelf verantwoordelijkheid neemt voor jouw groei, geluk en toekomst.

Denk je nu Check, check, checkerdecheck? Lees dan vooral nog even verder!

Hoi, ik ben Eefje Verhagen. Oprichter van de Stoute Schoenen Club.

Nieuwe schoenen kopen vond ik vroeger het leukste én het stomste om te doen. Leuk omdat we altijd naar een schoenenwinkel gingen waar ze prachtige schoenen vol glimmertjes, bloemen en glitters hadden waar ik uren naar kon kijken. En die ik liefdevol aanraakte, vol verlangen.

Het bleef bij verlangen, want ik kreeg ze namelijk nooit. Ik liep elke keer weer naar buiten op de verstandige veterschoenen.
Lekker degelijk. Lekker stevig. Lekker stom.

Ik denk dat ik heel vroeg al wist dat de juiste schoenen je zelfvertrouwen kunnen geven.
Dat de juiste schoenen je helpen om jezelf te laten zien en het beste uit jezelf te halen.
Ze laten je stralen en geven je nét even dat duwtje om verder te gaan dan je ooit bent geweest.

Ongeveer drie jaar geleden vond ik mijn perfecte paar schoenen: Stoute Schoenen.

Dankzij dit paar schoenen ben ik gegroeid. Is mijn bedrijf gegroeid en zijn er fantastische mogelijkheden en klanten op mijn pad gekomen.
Ze helpen me om mezelf te laten zien, precies zoals ik ben. Om mijn grenzen te verleggen en met mijn bedrijf mijn eigen weg te volgen.

Ik zal eerlijk zijn: het bemachtigen van een paar Stoute Schoenen is niet makkelijk. Je krijgt ze niet voor niets en er is geen magisch trucje. En soms lopen ze hard en dan weer langzaam. That’s all part of the deal.

Maar ze zijn nu wel voor jou bereikbaar.

De club is super, vooral als je veel alleen werkt, zijn collega’s op afstand heel fijn. Wanneer het jou uitkomt. Het is een spontane groep, er wordt altijd op je vraag gereageerd door anderen. En juist bekeken door een andere bril en gezichtspunt; dat maakt deze club zo waardevol. Maar uiteraard ook meedenken met anderen, en hen op weg helpen. En uiteraard elke maand de focus op een bepaald aspect van je onderneming met alle hulp en begeleiding van Eefje. Praktische werkboeken, zetten mij aan het denken, helpen mij vooruit, ik krijg veel energie van deze club! Join us!!

Petra

Do the Extra Mile

De deuren voor de Stoute Schoenen Club zijn NU open

je hebt nu wel genoeg aangeklooid en bent klaar voor een volgende stap. Je bent klaar voor een helder plan voor wat jij nu eigenlijk neer wilt zetten met jouw bedrijf. vol plezier, lef en met het vertrouwen dat je op jouw goede weg zit.

zo werkt de club

Ja zeggen tegen de Stoute Schoenen Club is allereerst JA zeggen tegen jezelf.

N

Ja, ik wil vooruit

N

Ja, ik wil me verder ontwikkelen.

N

Ja, ik wil daar tijd en energie in stoppen.

N

Ja, ik ben bereid om open te staan voor andere manieren, een andere mindset en een nieuw verhaal.

N

Ja, ik wil me aan sluiten bij een groeiende groep vrouwelijke ondernemers en samen werken aan ons bedrijf.

Ja, ik ben klaar om mijn Stoute Schoenen aan te trekken en te gaan…

de SSC website

Hier vind je alle goodies en een ton aan inspiratie.Weet je even niet meer waar je moet beginnen? Mis je focus of een plan? Heb je behoefte aan een creatieve boost? Alle praktische handvatten en tools staan voor je klaar.

Stoute Schoenen Clubhuis

Het Clubhuis staat 24/7 tot je beschikking. Hier kun je online samenwerken met je Stoute Schoenen maatjes. Om te sparren, te overleggen over bundels of samen even heel gefocust te werken met de pomodoro techniek.

Maandelijkse kennisbundel

Elke maand komt er een nieuwe kennisbundel uit waarmee we één stuk van je bedrijf uitpluizen en op het juiste spoor zetten. Geen voorgekauwde stappen-plannen en ‘moetjes’, maar vooral kijken naar wat jij nodig hebt en hoe jij het in wilt richten voor jouw bedrijf.

Tweewekelijkse Q & A

Dé plek om al jouw vragen te stellen. Elke maand komen we twee keer samen in het Clubhuis. We werken dan aan de bundel of hebben een fijn inspiratiegesprek. Dit geeft je elke keer een boost om verder te komen.

maandelijkse doelen workshop

Blijf gefocust op de doelen die jij wil bereiken. Dé manier om te garanderen dat je ook AAN je bedrijf blijft werken. Elke maand stellen we Smart & Sexy doelen om verder te komen. Met plezier, vertrouwen en lef.

Live meetings

Speciaal voor clubleden starten we in 2018 met live events (tegen bijbetaling). Omdat offline nóg veel leuker is en zó waardevol. Tijd om elkaar  beter te leren kennen, je netwerk te versterken en je te laten inspireren. Hallo extra boost vol energie en betere ideeën.

Wekelijkse inspiratie mail

Vól tips om kleine stapjes te zetten die week. Reminders om aan de bundel te werken en andere tips en trucs die je kunt proberen. Zodat je geïnspireerd blijft en een leidraad hebt om alles uit de Club te halen dat jij nodig hebt.

Facebookgroep

Besloten Facebookgroep voor de dagelijkse verbinding en ‘koffieklets’, maar ook voor dringende vragen/twijfels/belevenissen die je wilt delen met je Stoute Schoenen Club maatjes. Samen ondernemen is zóveel leuker!

Als je vandaag lid wordt staan er meer dan 100 collega’s en al 11 inspirerende bundels voor je klaar, waaronder deze:

“Ik wilde even met je delen dat ik de bundel Spread the news echt super vind! Je had waarschijnlijk al gemerkt dat ik je heb toegevoegd aan mijn Facebookgroep. Deze is ontstaan doordat ik deze bundel deed. Ik had deel 2 helemaal ingevuld en ik bedacht me dat ik er veel meer mee kon, met al deze info. Een facebookgroep speelde al langer door mijn hoofd, maar ik wist nooit hoe en wat ik er dan in moest delen en nu is dat dus ineens helder!

Bedankt dat je elke maand weer iets gaafs voor ons in elkaar zet!”

Alieke

Fierce in Fashion

Denk je nu ‘Yes, de Stoute Schoenen club en ik zijn een hele goede match’, dan kun je nu lid worden en kiezen uit de volgende twee opties:

  • Betaling ineens voor een jaar. Extra bonus: je krijgt één maand gratis zolang als je lid bent.
  • Betaling in 4 (kwartaal) termijnen.

Lid worden van de Stoute Schoenen Club betekent een investering op de langere termijn. Het kost tijd om je Stoute schoenen aan te trekken, er op te leren lopen en ze vervolgens nooit meer uit te willen trekken. Daarnaast is de Club gebaseerd op verbinding met elkaar. Ook daar heb je tijd voor nodig. Daarom is het alleen mogelijk om je voor een jaar te verbinden aan de Stoute Schoenen Club. Maar ik beloof je, het is je investering in geld, tijd en energie meer dan waard!

In de onderstaande tabel kun je precies zien wat er allemaal in je abonnement zit en wat je precies koopt als je op de knop ‘Ik word lid’ klikt.

Goed om te weten: Het betreft een doorlopend abonnement met een opzegtermijn van één maand. Zolang als je lid bent, behoud je dezelfde prijs voor je lidmaatschap. Óók als ik besluit om nóg meer waarde aan de Stoute Schoenen Club toe te voegen (en die kans is groot!).

14 dagen Niet goed, geld terug garantie

Ik ga er vanuit dat je goed nadenkt over je beslissing om lid te worden. Dat je deze salespagina misschien wel 10 keer doorleest voordat je op de knop drukt. Dat je me mailt als je nog vragen hebt (mail@ideefje.nl), het overlegt met je partner, een vriendin en je moeder of in de Stoute Schoenen Showroom (een pop-up Fb groep) vragen stelt aan huidige leden.

Maar ook als je heel goed nagedacht hebt over een beslissing, soms blijkt iets in de realiteit minder goed bij je te passen dan je van tevoren dacht. Daarom bied ik een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zeg je binnen 14 dagen na inschrijving je abonnement weer op (no questions asked, alhoewel ik feedback erg fijn vind), dan stort ik je betaling terug op je rekening met inhouding van administratiekosten.

Veelgestelde vragen over de Club

Ik twijfel heel erg, want ik heb al zo weinig tijd

 

 

Ha! Dan is de Stoute Schoenen Club juist voor jou. we werken aan slimmer ondernemen met meer focus en uiteindelijk meer tijd voor alle andere dingen in je leven die oh zo belangrijk zijn. Daarnaast is werken AAN je bedrijf zó belangrijk, dat ik denk dat je daar elke week minimaal een uur voor in je agenda moet reserveren.

Wat is het verschil tussen betaling in termijnen of ineens?

 

 

Eigenlijk helemaal niets. In beide gevallen word je lid voor minimaal een jaar. Je krijgt toegang tot dezelfde content, dezelfde Facebookgroep (er is maar één Club), dezelfde doelenworkshops und so weiter. Het verschil zit ‘m alleen in de prijs die je ineens betaalt. Betaling in termijnen zorgt voor een meer betaalbare optie. Bij betaling ineens krijg je een korting van 1 maand zolang als je lid bent.

 

 

Hoeveel persoonlijke begeleiding krijg ik?

 

 

De Stoute Schoenen Club is een groepsprogramma dat uit gaat van eigen verantwoordelijkheid. Stop je er tijd en energie in om aan de businessbundels te werken, de doelenworkshops te volgen en dien je jouw vragen in voor de Live Q & A? Dan haal je er heel veel waarde uit! Ik daag je uit om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen, maar jij bent zelf degene die de Stoute Schoenen daadwerkelijk aan moet trekken.Samen met alle andere vrouwen uit de Club houd je elkaar scherp en gemotiveerd.

Zoek je écht 1-op-1 begeleiding? Dan bied ik een VIP traject aan met een VIP-dag, mastermind momenten, 1-op-1 coaching calls en één jaar Stoute Schoenen Club. Dat start in februari 2018.  Stuur een mail naar mail@ideefje.nl als je daar interesse in hebt.

Is de Club ook voor mij geschikt als blogger/fotograaf/creatief/webwinkelier/ZZP'er?

Ja! Wat de ondernemers in de Stoute Schoenen Club bindt is hun wil om persoonlijk en zakelijk te groeien, meer van zichzelf te laten zien en met meer plezier, lef en vertrouwen te willen ondernemen. Juist de diversiteit van de groep, maakt het zo bijzonder en aantrekkelijk. Inspiratie komt vaak uit onverwachte hoeken of samenwerkingen en het is heel goed om over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken.

hoi, ik ben Eefje Verhagen. Oprichter van de Stoute Schoenen Club

Nieuwe schoenen kopen vond ik vroeger het leukste én het stomste om te doen. Leuk omdat we altijd naar een schoenenwinkel gingen waar ze prachtige schoenen vol glimmertjes, bloemen en glitters hadden waar ik uren naar kon kijken. En die ik liefdevol aanraakte, vol verlangen.

Het bleef bij verlangen, want ik kreeg ze namelijk nooit. Ik liep elke keer weer naar buiten op de verstandige veterschoenen.
Lekker degelijk. Lekker stevig. Lekker stom.

Ik denk dat ik heel vroeg al wist dat de juiste schoenen je zelfvertrouwen kunnen geven.
Dat de juiste schoenen je helpen om jezelf te laten zien en het beste uit jezelf te halen.
Ze laten je stralen en geven je nét even dat duwtje om verder te gaan dan je ooit bent geweest.

Ongeveer drie jaar geleden vond ik mijn perfecte paar schoenen: Stoute Schoenen.

Dankzij dit paar schoenen ben ik gegroeid. Is mijn bedrijf gegroeid en zijn er fantastische mogelijkheden en klanten op mijn pad gekomen.
Ze helpen me om mezelf te laten zien, precies zoals ik ben. Om mijn grenzen te verleggen en met mijn bedrijf mijn eigen weg te volgen.

Zonder Stoute Schoenen was Ideefje er nu niet meer denk ik.

Dagelijks krijg ik berichtjes en reacties van andere ondernemende vrouwen die het lastig vinden om zichzelf (online) te laten zien. Perfectionisme, de angst om te falen en niet goed genoeg te zijn houdt hen tegen.

En dat vind ik zó jammer. Want ik zie de potentie. Ik zie het verlangen om te groeien. Ik zie wat ze in huis hebben.
De liefde die ze in hun bedrijf, producten of dienst stoppen.

Ik zie de mogelijkheid om – met een goed verhaal, veel plezier, lef en vertrouwen- het bedrijf te runnen waar zij van dromen.

Als ik het kan, dan kan iedereen het. Ook jij.

Daar geloof ik oprecht in. Het enige dat je nodig hebt is een beetje hulp. Mensen die je de weg wijzen.
Waarmee je zelf jouw eigen ondernemerspad bewandelt. Op je eigen Stoute Schoenen.

Ik zal eerlijk zijn: het bemachtigen van een paar Stoute Schoenen is niet makkelijk. Je krijgt ze niet voor niets en er is geen magisch trucje. En soms lopen ze hard en dan weer langzaam. That’s all part of the deal.

Maar ze zijn nu wel voor jou bereikbaar.