Selecteer een pagina

Mijn manier van werken

Het is mijn missie om Moeiteloos Ondernemen op de kaart te zetten. Om krachtige creatieve ondernemende vrouwen te helpen hun GROOTSE dromen, plannen en ideeën tot bloei te laten komen. Op hun eigen manier, passend binnen hun eigen leven en volop gebruikmakend van hun eigen talenten en kwaliteiten.

Ik combineer dat wat ik het allerliefste doe en het allerbeste kan- mensen verbinden, inspireren en motiveren- met datgene waarvan ik zie dat vrouwelijke ondernemers het meest nodig hebben: meer (veel meer!) plezier, meer lef, meer vertrouwen, meer omzet en meer vrijheid.

Simpel is een toverwoord, daarom begint werken met mij op een hele simpele manier, bij mijn online netwerk voor creatieve vrouwelijke ondernemers: Bloei!

Over Bloei!

Ondernemers met elkaar verbinden is prioriteit 1 voor mij.

Samen Ondernemen maakt je namelijk sterker. En veel beter dan wanneer je alleen door blijft ploeteren. Ik heb hiervoor een – invite only- netwerk op poten gezet. Het heet Bloei! en het is een plek, ver weg van social media, waar mijn klanten waardevolle en inhoudelijke gesprekken aan gaan. Het belangrijkste om te weten als ondernemer is het feit dat je er niet alleen voor staat.

Een plek met exclusieve content en gesprekken, waar je samen verhalen, ervaringen en ideeën uit kunt wisselen over het creatieve ondernemerschap in al haar facetten.

– Een plek om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die jouw interesses delen, bij jou in de buurt wonen, die in dezelfde tak van sport werken en die hetzelfde doel nastreven: zichzelf en hun bedrijf volledig tot Bloei! laten komen.

– Een waardevolle plek met focus, diepgang en inhoud. Met als resultaat: je maakt sneller de juiste keuzes voor jouw bedrijf doordat je – in contact met andere ondernemers- beter geïnformeerd bent over de dingen die voor jou en je bedrijf het allerbelangrijkste zijn. 

Ik nodig je dan ook van harte uit om deel uit te maken van dit netwerk en je hart op te halen tussen allemaal andere ondernemers die – net als jij- zichzelf en hun bedrijf volledig tot Bloei! willen laten komen

Kosten: eenmalig € 35,- ex BTW

Online programma’s

Daarnaast, geef ik mijn kennis over en van Moeiteloos Ondernemen door met een drietal simpele online programma’s:

De Uitdaging (om tot actie te komen, want dat geeft vaak heel veel duidelijkheid)

De Stoute Schoenen Club (om jezelf en je bedrijf serieus te nemen en met een beter verhaal,  een betere mindset en meer focus te ondernemen) Start in juni.

De FLOW Formule (om volledig je eigen weg te kiezen in het ondernemen. En je bedrijf, zichtbaarheid en alles er omheen zo in te richten dat het helemaal bij jou past. Zodat jij ook Moeiteloos kunt Ondernemen.) Start in september.